Immunity Family Pack – pentru mămici, tătici și pitici

89 lei

TVA inclus

Imunity Family Pack – pentru mămici, tătici și pitici

*5% din veniturile obținute din vânzarea mierii sub brandul BeeHere Kids este direcționat către organizații de caritate care susțin copiii speciali.
*Pentru companii putem face oferte personalizate în funție de cantitate!

Descriere

1 x Miere Cremă Cătină x 250 grame
1 x Miere Cremă Cacao x 250 grame
1 x Miere Cremă Lămâie și Ghimbir x 250 grame

Informații suplimentare

Greutate 0,75 kg

Beneficii

Miere Cremă Cătină

• Susține sistemul imunitar: Ambele ingrediente, mierea și cătina, conțin substanțe care pot întări sistemul imunitar și ajuta la combaterea infecțiilor. Consumul regulat de miere cu cătină poate contribui la creșterea rezistenței organismului la boli.
• Bogată în antioxidanți: Mierea cu cătină conține antioxidanți puternici care pot ajuta la îmbunătățirea sănătății generale și la prevenirea îmbătrânirii premature.
• Sursă de vitamine și minerale: Cătina este bogată în vitamina C, vitamina E, vitamina A, vitamina K și minerale precum potasiu, magneziu și fier. Consumul de miere cu cătină poate contribui la asigurarea unui aport adecvat de nutrienți esențiali.
• Îmbunătățește digestia: Mierea poate avea efecte benefice asupra sistemului digestiv și poate ajuta la ameliorarea simptomelor de indigestie sau arsuri la stomac. De asemenea, cătina conține fibre care pot susține sănătatea tractului digestiv.

Miere Cremă Cacao

• Energie naturală: Mierea este o sursă naturală de energie datorită conținutului său de zaharuri naturale. Atunci când este combinată cu cacao, această miere cu cacao poate oferi o sursă de energie rapidă și sustenabilă.
• Sursă de nutrienți esențiali: Mierea conține vitamine, minerale și enzime, cum ar fi vitamina C, vitamina B, calciu, fier și magneziu. Cacao conține, de asemenea, minerale precum magneziu, fier și potasiu. Consumul de miere cu cacao poate contribui la aportul de nutrienți esențiali.
• Sursă de antioxidanți: Cacao este bogată în antioxidanți, în special flavonoide, care pot ajuta la combaterea radicalilor liberi din organism. Consumul de cacao poate contribui la reducerea stresului oxidativ și la protejarea celulelor împotriva daunelor.

Miere Cremă Lămâie și Ghimbir
• Îmbunătățește sistemul imunitar: Mierea are proprietăți antimicrobiene și ajută la stimularea sistemului imunitar. Lămâia este o sursă bogată de vitamina C, cunoscută pentru susținerea sistemului imunitar, în timp ce ghimbirul are proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene. Combinarea acestor ingrediente poate ajuta la întărirea sistemului imunitar și la prevenirea răcelilor și gripei.
• Efecte antiinflamatorii: Ghimbirul are proprietăți antiinflamatorii bine cunoscute, care pot ajuta la reducerea inflamației în organism. Aceasta poate fi benefică pentru persoanele care suferă de dureri articulare sau musculare.
• Ajută la gestionarea grețurilor și a indigestiei: Ghimbirul este cunoscut pentru capacitatea sa de a reduce grețurile și disconfortul gastric. Lămâia și mierea pot ajuta, de asemenea, la ameliorarea simptomelor de indigestie.
• Ajută la pierderea în greutate: Ghimbirul poate accelera metabolismul și poate suprima pofta de mâncare, ceea ce poate fi util în eforturile de pierdere în greutate. Totuși, trebuie menționat că efectele sunt relativ modeste și că o dietă sănătoasă și exercițiile fizice rămân factorii cheie în pierderea în greutate.

Utilizare

În fiecare dimineață câte o linguriță pentru creșterea imunității, pentru a îndulci ceaiul său pentru a înlocui zahărul în diverse rețete.

Alte detalii

*5% din veniturile obținute din vânzarea mierii sub brandul BeeHere Kids este direcționat către organizații de caritate care susțin copiii speciali.

*Pentru companii putem face oferte personalizate în funție de cantitate!