Școala Altfel

Pictând cu Albinele pentru un Viitor Sănătos

Povestea noastră

BeeHere Kids este mai mult decât un proiect – este o experiență magică care îmbină educația despre albine și miere cu arta și conștientizarea ecologică. Cu un scop nobil de a încuraja consumul de miere în detrimentul zahărului și de a educa copiii despre importanța albinelor în ecosistem, BeeHere Kids aduce o lume de cunoștințe și creativitate în viața celor mici.

Școala Altfel

1. Descoperirea Universului Albinei

Proiectul BeeHere Kids începe cu o incursiune captivantă în lumea fascinantă a albinelor. Copiii sunt ghidați într-o aventură educațională unde învață despre biologia și comportamentul albinelor, despre rolul lor vital în polenizarea plantelor și despre procesul de producere a mierii. Este un moment de învățare captivant, în care copiii devin exploratori ai naturii.

2. Artă pe Stupi – Creativitate în Numele Albinei

După ce își îmbogățesc cunoștințele despre albine, copiii au ocazia de a se relaxa și de a-și exprima creativitatea printr-un atelier de pictură special. Stupii devin pânzele lor, iar pensulele devin instrumente magice. Ei pot să picteze cu culori luminoase și să-și lase imaginația să zboare. În timp ce colorează stupii, copiii nu numai că-și dezvoltă abilitățile artistice, ci și își conectează sufletele cu lumea minunată a albinelor.

3. Mierea BeeHere Kids – Gustul Sănătății și Generozității

Mierea produsă în stupii BeeHere Kids devine un ambasador al gustului sănătății și generozității. Aceasta este miere pură și naturală, fără adaosuri sau procesări excesive. Copiii învață că mierea este un îndulcitor sănătos și delicios, perfect pentru înlocuirea zahărului în alimentație.

Pentru că ne dorim ca toată familia să se bucure de beneficiile pe care le ofera mierea de albine, am gândit un pachet special conceput pentru toți membrii acesteia.

Pachetul Immunity Family Pack este format din 3 borcane miere crema cu diverse adaosuri gândit pentru mămici, tătici și pitici:

  • Miere crema cu cătină – 250gr
  • Miere cremă cu cacao (alternativa delicioasă și sănătoasă a cremei de ciocolată) – 250gr
  • Miere cremă de ghimbir și lămâie- 250 gr

4. Vindecarea Lumii Cu Fiecare Picătură de Miere

Un aspect inovator al proiectului BeeHere Kids este angajamentul față de cauza ecologică și umanitară.

5% din veniturile obținute din vânzarea mierii sub brandul BeeHere Kids este direcționat către organizații de caritate care susțin copiii speciali.

Prin proiectul BeeHere Kids, copiii devin ambasadori ai sănătății, artiști ai naturii și protectori ai albinelor. Ei învață să creeze, să aprecieze și să protejeze frumusețea lumii înconjurătoare. BeeHere Kids nu este doar un proiect, ci o călătorie magică în lumea cunoașterii, creativității și generozității, unde mierea și albinele sunt eroii principali.