Set De Miere Cu Nuci Și Fructe

72 lei

TVA inclus

Set De Miere Cu Nuci Și Fructe 3 x 250grame (Miere De Salcâm Cu Miez De Nuci, Miere De Salcâm Cu Caise, Miere De Salcâm Cu Alune De Pădure)

* 5% din veniturile obținute din vânzarea mierii sub brandul BeeHere Kids este direcționat către organizații de caritate care susțin copiii speciali.

* Pentru companii putem face oferte personalizate în funcție de cantitate!

Stoc epuizat

Descriere

Mierea de salcâm cu alune de pădure: Copacul de salcâm e renumit pentru proprietățile sale terapeutice, iar mierea din flori de salcâm e plină de ingrediente nutritive, care întăresc imunitatea. Combinația dintre aroma dulce și alune, asigură aportul perfect de vitamine – E, PP, C, B1, B2, B6, aminoacide, energie și plăcere. Vă invităm să descoperiți această capodoperă, savurați-o și simțiți puterea sălbatică a naturii în fiecare picătură.

Mierea de salcâm cu nuci: Combinația perfectă de miere naturală și nuci selectate din grădinile Moldovei. Un adevărat complex de vitamine: C, D, E, P, K; microelemente și antioxidanți. Perfect pentru o gustare delicioasă și sănătoasă. Vă invităm să descoperiți această capodoperă, savurați-o și simțiți puterea sălbatică a naturii în fiecare picătură.

Mierea de salcâm cu caise: Mierea de salcâm e una dintre cele mai apreciate tipuri de miere. Am pus la un loc mierea de salcâm în forma ei pură și caisele uscate cu proprietățile sale nutritive, gustul ușor acrișor al caiselor completează perfect mierea dulce. Vă invităm să descoperiți această capodoperă, savurați-o și simțiți puterea sălbatică a naturii în fiecare picătură.

Informații suplimentare

Greutate 0,75 kg